Contact

Wij zijn o.a. Marian Vleerlaag, Maartje Brandt, Ron Dol, Frank Wiggers en spreken namens het comité HoornTunnelNee dat uit meer mensen bestaat. Wij zijn doodgewone, ongebonden Hoornaars en Horinezen en tegenstanders van een onnodige, dure tunnelweg. Zoals zoveel mensen met gezond verstand. Wij zijn geschrokken van de plannen en vinden dat de gemeente Hoorn de verkeerde beslissing op het verkeerde moment neemt. Het gaat  om óns geld, úw geld. Daarom willen wij er alles aan doen om de komst van deze tunnel te verhinderen. De Poort van Hoorn is een prima plan. Maak Hoorn mooi. Benut de schoonheid van de stad. Begin met het goede. De tunnelweg kan wachten.

Wij houden van Hoorn. Wij zijn u.

• Wij zijn gewone, betrokken inwoners van Hoorn.

• Wij zijn niet gebonden aan de Hoornse politiek.

• Wij vinden dat de politiek zich star opstelt en geen oog heeft voor de realiteit.

• Wij vinden dat de politiek altijd naar de bevolking moet luisteren. Niet eens in de vier jaar om onze stemmen bedelen en daarna de vingers in de oren stoppen.

• Wij vinden dat de politiek u onvoldoende heeft voorgelicht over de kosten en het nut van de tunnel. Een site is niet genoeg. Van een dergelijk zwaarwegend project moet de hele Hoornse bevolking op de hoogte zijn. Wij stellen dat slechts een kleine minderheid dat is. Nee, dat kunnen wij niet bewijzen. Maar dat willen wij wel graag. Wij dagen de gemeente uit een enquête te houden onder de bevolking. Toon ons ongelijk aan. Dan buigen wij nederig het hoofd en kunnen wij verder met andere dingen. Want werkelijk niemand van Hoorntunnelnee beleeft enig plezier aan deze vorm van actievoeren. Wij doen dit, omdat het moet.

Wilt u ons een e-mail sturen? Dat kan op:  info@hoorntunnelnee.nl

7785_727467690610226_1170198744_n