HoornTunnelNee bedankt Hoorn

148837_749990921692932_63088406_n20-3-2014 – Het zit erop. De kiezer heeft gesproken, afgelopen woensdag. Zich overduidelijk uitgesproken tégen de tunnel. Ons werk is klaar. Comité HoornTunnelNee wil bij deze iedereen bedanken die onze inzet heeft gesteund, op welke wijze ook. Het was een zware, vermoeiende reis, maar wij hebben onze bestemming bereikt. De pennen kunnen weer in het etui, wij gaan over tot de orde van de dag.

Wij geven nu graag het stokje terug aan de gemeente. Het is aan de dames en heren politici om de uitslag te respecteren en constructief te bouwen aan een mooier, beter en socialer Hoorn. Een bruisende stad die barst van het talent. Kijk naar elkaars standpunten, stamp de hakken niet te diep in het zand. Werk samen. Er valt nog zoveel goeds te doen in deze prachtige gemeente.

Wij wensen de Hoornse politiek ontzettend veel wijsheid, de komende vier jaar. Hou de bevlogenheid vast die wij rond de verkiezingen van u hebben gezien. Zoals u de bevlogenheid van de Hoornse bevolking heeft kunnen zien. Blijf trots op je inwoners. Betrek ze bij je besluiten. Informeer hen. Voel hun pols. Die les geven wij jullie graag mee. Een stem is geen carte blanche.

Wij bedanken in het bijzonder de volgende personen voor hun inzet en bijdrage:

Frank Wiggers, Frans van Iersel, Ron Dol, Paul Luiken, Sebastiaan Hol, Frederieke van Olffen, Guido van Olffen,  Wally Ooms, Arjan Buur, Frans van Luit,  Jack Jeurissen, Iris Jeurissen, Roy Drommel, Renata Gravendijk, Maarten Admiraal, Ko Boos, Jos Kamminga, Sabina Posthumus, Johan Goosens, Eric van de Beek, Laura van de Beek,  Gijs Roijaards, Helen van Wessel, Dick Beijne en Luciën Greefkens.

Daarnaast bedanken wij alle lijsttrekkers van de politieke partijen die ons hebben ondersteund. En natuurlijk ook iedereen die een financiële bijdrage heeft geleverd aan de posteractie via de crowdfunding.

Een speciaal woord van dank voor:
Gekkertje en Eckhardt de Ekster
Krakas en Krasmijntje Kauw

Namens het comité HoornTunnelNee:

Maartje Brandt
Bert Laan
Marian Vleerlaag

1 reactie op “HoornTunnelNee bedankt Hoorn

  1. Waarschijnlijk heeft onze inzet m.b.t. de beroeps- en bezwaarprocedure toch gewerkt. Het lijkt er ook op dat velen de verkiezingen beschouwden als het alsnog houden van een referendum. Dat kwam gisterenavond nog ter sprake bij de openbare coalitiebesprekingen. Ook werd daar door een deelnemer opgemerkt dat het ontzettend dom was van de toenmalige coalitie om het referendum destijds te weigeren. Dat heeft zich nu tegen de verliezende partijen gekeerd.
    Groetjes,
    Jack

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.